Серхио Бускетс е взел решение за бъдещето си в Барселона?


Серхио Бускетс е взел решение за бъдещето си в Барселона?
Снимка: Getty Images

1273 0

Капитанът на Барселона и легенда на тима - Серхио Бускетс, е взел решение да напусне клуба след края на сезон 2022/23, информира испанският журналист Роджер Торело.

Договорът на испанеца изтича в края на настоящата кампания, а според най-различни информации двете страни не са говорили за евентуалното му подновяване.

По-рано през годината се появиха сведения, че Бускетс си тръгва от Барса в края на сезона, но той ги отрече в изявление и заяви, че все още не е взел окончателно решение за бъдещето си.

Сега обаче има причина да се вярва на тази информация. Само преди няколко дни Бускетс обяви, че официално се оттегля от националния отбор на Испания, след като изигра 139 мача с екипа на "Ла Фурия". Той дори бе поздравен от своя наставник за решението.

Бускетс е безспорна легенда на Барселона. Той може да се похвали с умопомрачителните 698 мача с екипа на "блаугранас", в които се превърна в един от най-добрите опорни полузащитници. Той дебютира в първия тим през 2008-а година и има на сметката си 18 попадения и 42 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички