Шави с трогателно послание до един от лидерите на Барселона


Шави с трогателно послание до един от лидерите на Барселона
Снимка: Getty Images

1371 0

Старши треньорът на Барселона - Шави похвали, Серхио Бускетс, след като капитанът на Испания и каталуцните обяви, че се оттегля от международния футбол. Шави вярва, че бившият му съотборник е един от най-добрите опорни полузащитници в света.

"В крайна сметка, това е лично решение, което човек взима, когато почувства, че моментът е подходящ. Пожелавам му късмет. Той е играч, който е пренаписал историята, той е легенда! Един от най-добрите халфове в световния футбол и най-добрият дефанзивен полузащитник в историята на Испания. Поздравявам го", каза Шави пред телевизията на Барселона.

Бускетс обяви, че се оттегля от отбора на "Ла Фурия" в петък (16 декември) чрез дълъг пост в Instagram. Новината дойде, след като на Испания бе отстранена от Световното първенство по футбол в Катар от Мароко на осминафиналите, мач, който испанците загубиха с 3-0 след дузпи.

Бускетс дебютира за националния отбора на Испания през 2009-а година, а оттогава е записал умопомрачителните 143 срещи с екипа на "Ла Фурия".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Клубното бъдеще на Лионел Меси е решено?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички