Анже се похвали: Барселона и много други искат наша звезда


Анже се похвали: Барселона и много други искат наша звезда
Снимка: Getty Images

1519 0

Президентът на Анже – Саид Шабан, призна, че неговият клуб е получил редица оферти за Азедин Унахи. 22-годишният халф се наслаждава на чудесно представяне по време на Мондиал 2022 с Мароко, след като „лъвовете на Атлас“ стигнаха до полуфинала на световния шампионат.

Унахи игра цели мачове срещу Испания, Португалия и Франция в елиминациите, а по време на тези срещи той е бил забелязан от Барселона. Каталунските медии информират, че интересът на „блаугранас“ към играча е сериозен, след като виждат в Унахи далеч по-евтина алтернатива на Бернардо Силва.

Шефът на Анже пък призна, че вече в клуба са постъпили няколко оферти за футболиста, но французите не бързат да продават.

„Имаме оферти за Унахи. Запитванията не са едно или две и са само от големи отбори. Идват отвсякъде – Италия, Испания, Англия, Франция. Нашата цел е да спечелим максимално пари за клуба, но това не значи, че ще бързаме през януари“, каза шефът на Анже пред френски медии.

Халфът премина в настоящия си клуб от Авранш през 2021-а година и вече има 47 мача във всички надпревари, в които е вкарал два гола и е подал за други два.

През този сезон Унахи има 14 мача в елита на Франция, а Анже се намира в изгодна позиция за преговори, след като контрактът на футболиста е до 2026-а година. Барселона пък се оглежда в заместник на Серхио Бускетс, който почти сигурно ще напусне „Камп Ноу“ след края на настоящата кампания. А какво каза друга звезда на мароканците за интереса към себе си, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички