Селекционерът на Испания Луис Енрике заменя Диего Симеоне начело на Атлетико Мадрид?


Селекционерът на Испания Луис Енрике заменя Диего Симеоне начело на Атлетико Мадрид?
Снимка: Getty Images

1570 0

За сензационна евентуално промяна съобщават медиите в Испания, след като позицията на Диего Симеоне става все по-нестабилна след резултатите на "дюшекчиите" особено през настоящия сезон. Те се сбогуваха с европейските клубни турнири още в груповата фаза на Шампионска лига.

Те неочаквано дори не се класираха за елиминациите в Лига Европа след участие в група с Байер Леверкузен, Порто и Клуб Брюж. Часове след последното поражение в надпреварата El Chiringuito TV разкрива, че от столичния гранд са се свързали с приближени до наставника - Луис Енрике и ръководството на испанския национален отбор.

Идеята е скоро специалистът да поеме клубния тим, който обаче е начело на Испания и след около две седмици ще я изведе на Световното първенство в Катар. Той пое селекцията през ноември, 2019 г.

На клубно ниво обаче е водил тимовете на Барселона, Рома и Селта Виго. Диего Симеоне пък е начело на Атлетико Мадрид от 2011 година, а с тима завоюва всички трофеи в Испания, два пъти Суперкупата на Европа и още толкова Лига Европа.

Ето какво сподели Симеоне след провала на Атлетико Мадрид в Шампионска лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички