Диего Симеоне не скри истината и призна: Заслужихме си последното място


Диего Симеоне не скри истината и призна: Заслужихме си последното място
Снимка: Getty Images

1102 0

Атлетико Мадрид вече бе извън Шампионска лига, когато започна мача си с Порто, но мнозина очакваха "дюшекчиите" да продължат поне в Лига Европа.

Мадридчани загубиха с 1:2 от Порто и подпечатаха историческо отпадане от турнира на богатите, завършвайки на последно място в своята група за първи път. Това също означава, че Атлети няма да играе европейски футбол през втората половина на сезона за първи път от 2007 година.

След разочарованието на "Ещадио До Драгао" Симеоне призна, че отборът му е заслужавал да завърши последен в групата.

"Трудно ни е, но трябва да го приемем и да видим как можем да се подобрим в международните турнири. Имахме допуснати голове в почти всеки мач. Вкарвахме малко и всички отбори бяха по-добри от нас. Заслужихме си последното място и трябва да приемем реалността", каза Симеоне пред "AS".

"Трябва да се подобрим в много фази от играта, ако искаме да печелим и да поддържаме високо ниво. В последните няколко мача срещу Кадис и Леверкузен например не успяхме да извлечем максимума и бяхме наказани", добави още аржентинецът.

Атлетико е аут от Шампионска лига, изглежда проблемите на "Метрополитано" не са никак малки. Диего Симеоне обаче е показвал с времето, че е точният човек за "дюшекчиите" и според мнозина ще намери правилната формула за "съживяването" на Атлети.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето кои отбори ще се борят за последните две места за осминафиналите в Шампионска лига?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички