Сделка, свързана с Еден Азар от Реал Мадрид, ще бъде ключова за привличането на Мбапе и Холанд


Сделка, свързана с Еден Азар от Реал Мадрид, ще бъде ключова за привличането на Мбапе и Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1691 0

Еден Азар е пред сензационно завръщане в Лондон, но не на „Стамфорд Бридж“, а на „Емиратс“. Сделка, свързана с белгиеца, може да се окаже ключова за привличането на две от най-големите имена в Европа.

Евентуалната продажба на белгийската звезда влиза в плановете на Реал Мадрид и Флорентино Перес, тъй като парите за Азар ще влязат в бюджета за закупуването на двете „най-горещи“ звезди в световния футбол в момента – Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, информира ESPN.

Реал е фаворит за подписа на звездата на ПСЖ, а основният конкурент за норвежеца е английският Манчестър Сити, който си е поставил за цел да намери нападател на Пеп Гуардиола.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета неколкократно е заявявал, че се нуждае от повече широчина в атаката и изглежда бившия футболист на градския съперник Челси – Еден Азар, е отговорът пред нуждите му.

Самият Азар би се радвал да започне начисто, след като редица контузии и липса на игрово време му попречиха да покаже своите умения на „Сантиаго Бернабеу“. Белгиецът със сигурност ще прегледа опциите пред себе си това лято.

„Топчиите“ вече водят разговори с представителите на 31-годишния нападател за личните му условия, планира се вземане под наем с опция за закупуване.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички