Феде Валверде връхлетя върху Карло Анчелоти и едва не го контузи (ВИДЕО)


Феде Валверде връхлетя върху Карло Анчелоти и едва не го контузи (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1775 0

Първият кръг на 1/4-финалните срещи в Шампионска лига донесе нови положителни емоции на феновете на Реал Мадрид. На "Стамфорд Бридж" възпитаниците на Карло Анчелоти завоюваха успех с 3:1 над Челси и стъпиха с единия крак на полуфиналите. Под светлините на прожекторите с нов хеттрик попадна отново Карим Бензема, след като последният му такъв бе едва в предния кръг срещу ПСЖ.

В полезрението на фенове и медии обаче влезе още един състезател на "Белия балет". Уругвайският халф на Реал - Федерико Валверде, впечатли с играта си, като беше навсякъде по терена до момента на смяната си заради изтръпване в крака. Преди да напусне терена обаче самият той неволно щеше да контузи треньора си. 

При опит на халфа да противодейства във въздуха на противников футболист до тъчлинията Валверде се приземи върху италианския специалист. Комичната ситуация не остана незабелязана от камерите и предизвика бурни реакции в социалните мрежи. 

"Ако Валверде не стъпи на терена в следващите мачове, вече знаете защо. Представянето му далеч няма да е единственият проблем за него. Дори не се обърна да погледне треньора", гласяха част от шеговитите коментари на феновете в мрежата.

Анчелоти от своя страна похвали голмайстора Бензема и го сравни с хубаво вино

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички