Савиола към Лаутаро: Не е лесно да се играе с Меси


Савиола към Лаутаро: Не е лесно да се играе с Меси
Снимка: Getty Images/Guliver

1460 0

Бившият нападател на Барселона и аржентинския национален отбор Хавиер Савиола предупреди реализатора на Интер Лаутаро Мартинес за предизвикателството да играеш в атака с Лионел Меси. Според Савиола това изглежда лесна задача, но всъщност не е.

Лаутаро Мартинес е една от основните трансферни цели на Барселона, след като прави много силна кампания с тима на Интер в Серия А и има 16 гола в 31 мача във всички турнири. Каталунците виждат аржентинеца като дългосрочен заместник в атака на Луис Суарес, който навърши 33 години през януари. Савиола също смята, че нападателят ще бъде силен трансферен удар за Барса. „Според мен той е играч, който ще дойде и веднага ще се впише в Барселона. Знаем какво означава да бъдеш до Суарес, Меси и още велики играчи. Изобщо не е лесно да играеш с тях. Дибала вече каза, че е трудно да си до Меси и го подкрепих, защото трябва високо ниво на концентрация, за да си на нивото на носителя на Златната топка“, сподели Савиола в чат в Инстаграм.

Лаурато Мартинес вече е играл заедно с Лионел Меси в националния отбор на Аржентина. Барселона са готови да предложат на 22-годишния нападател договор, според който той трябва да прибира по 10 милиона евро годишно. А ето какъв може да се окаже проблемът пред подобен трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички