Лионел Меси не одобрява раздяла с Коутиньо, предпочита друг играч да напусне


Лионел Меси не одобрява раздяла с Коутиньо, предпочита друг играч да напусне
Снимка: Getty Images/Guliver

1955 0

Филипе Коутиньо се броеше сред сигурните напускащи Барселона, но според The Athletic събитията около него може да претърпят обрат. Според него Лионел Меси, както и други водещи играчи са против продажбата на бразилеца.

Те са на мнение, че ходът с продажбата на Коутиньо няма да е добър и е по-добре да се разделят с Усман Дембеле. В момента бразилецът играе под наем в Байерн Мюнхен и Барселона очаква завръщането му, като се смяташе, че ще опита да го продаде веднага, а не да го преотстъпва отново.

Освен това въпреки статуса си на фаворит в борбата за Филипе Коутиньо, Челси разглежда няколко алтернативи за бразилския атакуващ полузащитник, съобщи The Athletic. Един от тях е 20-годишният Кай Хаверц от Байер Леверкузен. Германецът струва същите пари, но е по-млад от бразилеца. Барселона задължително трябва да се разделия с някоя от звездите си, за да може да събере средства за привличането на Неймар или Лаутаро Мартинес. А ето какъв е план "Б" за Барселона, ако не успее с привличането на Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички