Барселона се затруднява с офертата за Лаутаро Мартинес


Барселона се затруднява с офертата за Лаутаро Мартинес
Снимка: Getty Images/Guliver

1230 0

Отборът на Барселона се затруднява с изпращането на подходяща оферта за Лаутаро Мартинес, която да бъде приета от Интер твърди „Скай Спортс Италия“. Аржентинският нападател има освобождаваща клауза на стойност 111 милиона евро, но каталунците нямат намерението да плащат подобна сума.

Освен това въпросната клауза може да бъде активирана само в месеците от трансферния прозорец през лятото и трябва да бъде платена наведнъж. Това е проблем за Барселона, особено във времената на финансова несигурност, породени от пандемията от коронавирус. Според „Скай Спортс Италия“ каталунците се опитват да намалят трансферната сума, като добавят свои играчи в замяна. Въпреки това те не успяват да изпратят подходяща оферта, която да бъде одобрена от тима на Интер. Причината е, че някои от предложените футболисти не са харесвани от треньора на „нерадзурите“ Антонио Конте, а други се дърпат, тъй като нямат желание да напускат „Камп Ноу“.

В Барселона знаят, че те са първи избор за Лаутаро Мартинес, ако той реши да напусне „Джузепе Меаца“. Манчестър Юнайтед, Реал Мадрид и Пари Сен Жермен обаче също са в битката за нападателя. А ето какъв е план "Б" за Барселона, ако не успее с привличането на Лаутаро Мартинес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички