Рубен Невеш се разбра с Барселона, но има една "пречка" - Ансу Фати


Рубен Невеш се разбра с Барселона, но има една "пречка" - Ансу Фати
Снимка: Getty Images

3433 0

Силно желаният от Барселона вече няколко сезона - Рубен Невеш, е постигнал договорка с каталунците, съобщава "RAC 1". Преди да се осъществи сделката обаче "блаугранас" трябва да се справи с една "пречка".

Според изданието петкратният европейски шампион първо ще трябва да покаже приходи от трансфери до 150 милиона евро. Това може да бъде постигнато лесно с евентуална продажба на звездата на тима Ансу Фати, който не се чувства щастлив на "Камп Ноу".

Първоначално, всичко е трябвало да бъде завършено много лесно, но Фати е отказал да отиде във Висшата лига и заради това решение агентът му Жорже Мендеш сега търси дестинация, за която Барса да спечели от трансфера, а след това да използва момента, за да подпише с Невеш, чийто агент също е Мендеш.

Португалският полузащитник трябва да заеме поста на Серхио Бускетс, който напуска Барселона след 15 години, а Франк Кеси ще бъде продаден само след една година, след като дойде безплатно от Милан. Невеш е национал на Португалия от 2015 година, а Уулвърхямптън го купи от Порто през 2017 година за 16 милиона евро. За "вълците" той има изиграни 250 мача, в които е вкарал 30 гола.

ВИЖТЕ ОЩЕ: 8 опции пред Шави за заместници на Серхио Бускетс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички