Неймар в Барселона - НЕ! Голямата му цел е извън ПСЖ


Неймар в Барселона - НЕ! Голямата му цел е извън ПСЖ
Снимка: GettyImages

2390 0

Световноизвестният журналист Фабрицио Романо разясни какво се случва със суперзвездата Неймар, който все по-сериозно бива определян като напускащ "Парк де Пренс".

Припомняме ви, че бразилецът се подложи на сериозна операция в първото тримесечие на настоящата година, след като стана ясно, че е застрашен в противен случай от по-чести контузии.

Така се стигна дотам, че офанзивният играч ще върне към тренировъчния процес идва през юли, а в ПСЖ вече са коментирали евентуалното му напускане.

Бъдещето на Ней

Романо смята, че това е най-реалната възможност от 2017 г. насам, в която бразилецът може наистина да напусне клуба. В края на летния трансферен прозорец той бе сериозно свързван с Челси. Оказва се, че и сега той е най-близо до Острова, където би разгледал и потенциална оферта.

Завръщане в Барселона

Италианският специалист обаче отхвърля възможността Неймар да се завърне във водения от бившия му съотборник Шави клуб Барселона. Причината най-вече е чисто финансова, след като целите на каталунците са други, а възможностите на "Камп Ноу" са сериозно намалели.

Време за решения

По всяка вероятност Неймар няма да вземе ключовото решение в рамките на следващите 1-2 седмици, но той наистина може да се превърне във втория потенциално напускащ след Лионел Меси. 

Трябва да се отбележи, че и привличането на Неймар не би било лесно, от който и да е клуб, след като има контракт до лятото на 2025 година.

Вижте защо Шави не иска Неймар в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички