8 опции! Списъкът на Шави с потенциални заместници на напускащия Барселона Серхио Бускетс


8 опции! Списъкът на Шави с потенциални заместници на напускащия Барселона Серхио Бускетс
Снимка: Getty Images

5692 0

Барселона научи решението за бъдещето на своята легенда Серхио Бускетс, а то е да напусне клуба в края на сезона след 18-години с фланелката на "блаугранас".

Това оставя каталунците пред необходимостта за наследник на поста му. Опции обаче далеч не липсват. Аржентинският "Ole" съобщава, че Шави и компания са изготвили списъл от цели 8 варианта за нов играч в полузащитата на тима.

Опциите

Най-отгоре в подреждането стои звездата на Манчестър Сити Илкай Гюндоган. Той ще стане свободен агент през лятото, а преговори между двете страни вече са водени. 

Още една звезда от Висшата лига в лицето на Н'Голо Канте е друг потенциален свободен агент, който "лос кулес" могат да си осигурят. Халфът на Челси обаче не отхвърля и подновяване на договора си с лондончани.

36-годишният мароканец Нордин Амбрабат също попада във въпросния списък. Той бе свързван с испанския гранд и през зимата, но сделка с Фиорентина така и не се осъществи.

Марсело Брозович пък е в радарите на Шави откакто е начело на Барселона. Асът на Интер е готов за ново предизвикателство, а един от европейските колоси изглежда като перфектна опция.

Мартин Зубименди, Уго Гилямон и Нико Гонзалес са останалите, чиито имена биват споменати в информацията. Играчът на Уувърхямптън Рубен Невес също бе определян като потенциално попълнение за каталунците, но Шави категорично го зачеркна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички