Шави с голям късмет за шампионския мач на Барселона в Ла Лига


Шави с голям късмет за шампионския мач на Барселона в Ла Лига
Снимка: Getty Images

10732 0

Барселона се стреми официално да затвърди титлата в Ла Лига тази неделя и изглежда, че Шави Ернандес ще има напълно готов състав за гостуването си на Еспаньол. "Блауграна" се изправя срещу застрашения от изпадане Еспаньол в дербито на Барселона този уикенд. Също така са наясно, че победа ще означава първа титла в лигата след три сезона без. В клуба вече се подготвят за празненства.

Пълен състав за шампионския двубой

Шави обмисля да повика още един младок за мача, като Ламине Ямал не е на разположение, но той ще разполага с напълно готов старши състав за равенството, според Mundo Deportivo. Единственият липсващ играч през последните седмици беше Серхи Роберто, който получи проблем с бедрото срещу Хетафе на 16 април.

Той е готов да получи медицинска зелена светлина преди този уикенд и да даде на Шави рядък избор от всички свои играчи. Изглежда малко вероятно Роберто да започне мача, тъй като Жул Кунде е първият десен бек във всеки случай, а Роберто е ротационен вариант в средата на терена. Роберто имаше труден период с контузии през последните сезони, като пропусна по-голямата част от миналата година и получи три контузии, които го изкараха извън игра за няколко седмици. От Барселона пък пуснаха официална информация, че е публикувана невярно твърдение за глоба към клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички