Шефът на Ла Лига направи интересна прогноза за завръщането на Лео Меси в Барселона


Шефът на Ла Лига направи интересна прогноза за завръщането на Лео Меси в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2399 0

Президентът на Ла Лига Хавиер Тебас, който според мнозина създава проблеми на Барселона, зарадва феновете на каталунците, след като обяви, че процесът за завръщането на Лионел Меси на "Камп Ноу" е започнал с напускането на легендарния Серхио Бускетс.

Преди два дни, след 15 години в Барселона и спечелване на всичко възможно в кариерата си, Бускетс обяви края на дните си в каталунския отбор, като реши да остави мястото на по-младите, а според Тебас това започва процеса за завръщането на Меси.

"Напускането на Бускетс е своеобразно начало на завръщането на Меси в Барселона. Но те все още трябва да направят поредица от неща, а аз все още не съм дал никакво разрешение по тази тема", каза Тебас в медийна изява.

За да си върнат Меси, каталунците ще трябва да се освободят от редица играчи, за да освободят бюджета, като в същото време ще трябва да покажат сериозни приходи от над 150 милиона евро, за да изпълнят финансовите правила за новия сезон.

Меси напусна "Камп Ноу" през 2021 година, след като в "блаугранас" не се разбраха с него заради тежката финансова ситуация в клуба. Съвсем наскоро пък данъчните власти глобиха Барселона с 15,7 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички