Росел: Ако не бях президент на Барселона, нямаше да вляза в затвора


Росел: Ако не бях президент на Барселона, нямаше да вляза в затвора
Снимка: Getty Images/Guliver

1050 0

Бившият президент на Барселона Сандро Росел обяви, че никога не би се оказал в ареста, ако не е заемал такава сериозна позиция. Испанецът, съпругата му и още четирима души бяха обвинени в големи измами в размер на 20 милиона евро при оформянето на спонсорски контракт и договор за телевизионни права в Бразилия.

Росел беше арестуван през май 2017 година, а през февруари 2019 година беше освободен "временно". Впоследствие той бе оправдан. Вижте подробности тук

"Ако не бях президент на Барселона, нямаше да вляза в затвора. Няма съмнение в това. Не мисля, че някой би разследвал моя бизнес, не би ме шпионирал и не би имало толкова агресивно данъчно преследване, с каквото аз все още се сблъсквам", заяви бившият клубен президент.

"Имах 72 проверки от данъчната служба, след като бях избран за президент на Барселона. Преди да стана президент на Барселона изобщо нямаше такива проверки. Съвпадение ли е това?", каза още той. А кой кандидат за президент на Барселона обяви, че клубът отива към фалит вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Из архива


От двете страни на "Дерби д'Италия": Кои футболисти играха за Интер и Ювентус?

"Дерби д'Италия" между Интер и Ювентус е най-чаканият мач от феновете на Серия А. За 242-ри път двата гранда...

Реклама

Най-четени новини


виж всички