Бивш президент на Барселона готов да спаси клуба от кризата


Бивш президент на Барселона готов да спаси клуба от кризата

1724 0

В Барселона се готвят за президентски избори през следващата година, като мястото на Хосеп Мария Бартомеу никак не изглежда сигурно. В последните няколко месеца президентът на каталунците се забърка в няколко скандала, като загуби сериозно доверието в себе си.

Освен това се очертава да има сериозен конкурент. Бившият президент на клуба Жоан Лапорта обмисля отново да се кандидатира, като е уверен, че може да се справи с кризата. "Ситуацията е много сложна. Събирам хора, на които вярвам. Трябва да помислим как да се справим", обяснил Лапорта, цитиран от Goal.

Той бе начело на Барса от 2003 до 2010 година. В това време бяха спечелени четири титли в Испания, два пъти триумфира в Шампионска лига, взе една Купа на краля и три суперкупи на Испания. След него бе избран Хосеп Бортомеу, който в момента вкара клуба в най-сериозната му криза в последните години. Той бе хванат, че е платил на специална компания, която да руши имиджа на играчите в социалните мрежи, вклютелно и срещу Лионел Меси. Заради скандала 6-ма от борда на директорите в Барселона подадоха оставки. А кои са единствените трима играчи, които може да са сигурни за местата си - вижте в този материал.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички