Антоан Гризман взе решение дали да напусне Барселона


Антоан Гризман взе решение дали да напусне Барселона
Снимка: Getty Images/Gulliver

3187 0

Антоан Гризман няма никакво намерение да напуска Барселона, въпреки че каталунският отбор иска да подпише с двама атакуващи играчи - Неймар и Лаутаро Мартинес. Френският стрелец иска да се докаже на "Камп Ноу", дори и при увеличаващата се конкуренция.

Въпреки че все още е далеч от най-добрата си форма, до този момент има 14 гола, като някои от тях бяха решаващи в срещите за Барса. Постепенно, по време на сезона успя да изгради сътрудничество с Лионел Меси и е сигурен, че ще може да отговори на очакванията на клуба, пише Marca.

Меси, Луис Суарес, Усман Дембеле, Мартин Брайтуайт и Ансу Фати са в момента нападателите в отбора и поне един от тях ще напусне "Камп Ноу". Ако и Неймар, и Лаутаро подпишат с каталунците, то конкуренцията ще е убийствена в атака, но Гризман не се притеснява. От Барселона искат да построят боеспособен отбор, който да се бори за всички титли и Гризман не иска да изпусне възможността да вдигне трофей с каталунците. По-рано се появи информация, че от Барселона са готови да се разделят с Гризман, но само срещу трансферна сума, а не да го ползват като част от сделка за друг играч. А кои са единствените трима играчи, които може да са сигурни за местата си - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички