Роналд Куман защити Реал Мадрид от критиките на Юрген Клоп


Роналд Куман защити Реал Мадрид от критиките на Юрген Клоп
Снимка: Getty Images/Guliver

7054 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман коментира отправените критики от Юрген Клоп към Реал Мадрид за техния стадион "Алфредо ди Стефано". След двубоя между Ливърпул и Реал в Мадрид Клоп намекна, че стадионът на "белите" не е подходящ за мачове от такъв калибър. Куман обаче не споделя това мнение и задочно нападна Клоп за коментара му.

На пресконференция преди "Ел Класико" Роналд Куман отправи директно послание към Клоп: "Това е уронващо престижа на голям клуб като Реал Мадрид, те избраха момента да си свършат своята работа по стадиона ("Бернабеу"), което е похвално."

Куман е категоричен, че с изказването си за стадиона на Реал Клоп е дискредитирал клуба и не е редно да прави такива коментари. Както е известно, през настоящия сезон "белите" играят домакинските си мачове на стадиона в тренировъчния си комплекс във Валдебебас, тъй като на "Сантяго Бернабеу" се извършват ремонтни дейности.

А какво каза Зинедин Зидан преди "Ел Класико" за Меси, Рамос, Азар и... Мбапе - четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички