Барселона запазва Дембеле след добрите му игри последно време


Барселона запазва Дембеле след добрите му игри последно време
Снимка: Getty Images/Guliver

1084 0

Роналд Куман изрази надеждата си, че Усман Дембеле ще остане в Барселона и след края на този сезон, въпреки че информациите са такива, че французинът може да се махне от Каталуния.

Дембеле доказа своята важност за Барса в понеделник вечер, когато реализира късен гол за успеха над Реал Валядолид, донасяйки успеха за „блаугранас”.  Това беше петият гол за 23-годишния играч в девет мача за клуба и страната си и последно време вече не се контузва така, както преди.

Контрактът на Дембеле с тима от „Камп Ноу” изтича следващото лято, а имаше информации, че Барселона може да прибегне до това да го продаде, за да генерира пари след края на сезона. Интерес към него има от Манчестър Юнайтед и Ювентус, които са готови да предложат оферти, но треньорът Куман коментира ситуацията.

„Искам Дембеле да остане, тъй като е важен играч за нас. Той показа качеството си на игра днес, както и с гола си срещу Валядолид. Подобрението му във физическо естество е сериозно и това му позволява да играе спокойно в серия от мачове”.

Късният гол на Дембеле пък прати Барса на само точка зад лидера в Ла Лига Атлетико Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички