Алекс Коядо вкара гол близнак на този на Лионел Меси срещу Ливърпул (ВИДЕО)


Алекс Коядо вкара гол близнак на този на Лионел Меси срещу Ливърпул (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2630 0

Преди броени дни стана ясно, че 21-годишният талант от школата на Барселона Алекс Коядо е подписал договор с клуба до лятото на 2023 година. Въпреки че младият нападател рядко влиза в игра за първия тим на каталунците и по-често е извън групата или остава на пейката, той играе по-редовно за тима на Барса Б, за който е изиграл 15 мача в последните 2 години и половина, отбелязвайки 17 гола в тях.

Барселона Б се състезава в Сегунда Дивисион Б, а на 3 април Алекс Коядо вкара един от головете за победата срещу Алкояно с 2:1. Попадението прилича досущ на всеизвестния гол на Лионел Меси от пряк свободен удар срещу Ливърпул в турнира Шампионска лига през 2019 година.

Въпреки че голът на аржентинеца остана с горчив привкус у феновете на Барселона, заради обрата от 0:3 до 4:3, който Ливърпул извърши в реванша, сложността на изпълнението все още удивлява много футболни фенове по света.

Сега, когато тимът на Роналд Куман е в подем, феновете на Барса със сигурност са впечатлени от факта, че 21-годишният Алекс Коядо показа, че не е далеч от техническото ниво на Лео Меси при това изпълнение:

ТУК можете да прочетете какво заяви Роналд Куман след трудната победа на Барселона срещу Валядолид вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички