Зинедин Зидан преди Ел Класико - за Меси, Рамос, Азар и... Мбапе


Зинедин Зидан преди Ел Класико - за Меси, Рамос, Азар и... Мбапе
Снимка: Guliver/GettyImages

2884 0

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан говори преди Ел Класико по много и най-различни теми. На пресконференция по-рано днес журналистите не пропуснаха да го попитат за актуални теми като бъдещето на Серхио Рамос, състоянието на Еден Азар, Лионел Меси, а и редовните въпроси в последно време за Килиан Мбапе.

В свой стил Зидан отговаряше обрано, като се опита да насочи вниманието към мача с Барселона, а не върху отделни футболисти. На въпрос дали това е последното Ел Класико за Рамос, Зизу отвърна: "Надявам се, че не. Иска ми се да остане." Французинът бе попитан същия въпрос и за Лео Меси: "Не, не искам това да е последното Ел Класико за Меси. Ако остане в Барселона, това само може да донесе позитиви за Ла Лига. Знаем какъв играч е той, но целият им отбор е много добър."

По отношение на това от какво зависи завръщането на Еден Азар в игра, Зидан бе повече от ясен: "Това не зависи от националния отбор на Белгия или от Реал Мадрид, а от това как се чувства играчът. Има процес на възстановяване, но накрая е важно как се усеща самият играч."

По отношение на Килиан Мбапе и непрестанните спекулации за трансфер в Реал, Зидан отговори по следния начин: "Познавам го и това е. Той не е мой играч и не мога да кажа нищо. Килиан е страхотен играч, ще видим какво ще пожелае за своето бъдеще, но това не е мой проблем."

Междувременно се появиха информации, че Зинедин Зидан обмисля да напусне Реал Мадрид (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички