Роналд Куман се сопна на въпрос за бъдещето си в Барселона


Роналд Куман се сопна на въпрос за бъдещето си в Барселона
Снимка: Getty Images

1269 0

Днес (17.04.) Барселона се изправя срещу Атлетик Билбао на финала за Купата на Краля през сезон 2020/21. Преди срещата старши треньорът на каталунците Роналд Куман заяви, че е изненадан, че трябва да отговаря на въпроси за бъдещето си:

"Странно е, че трябва да отговарям на въпроси за бъдещето си. Още преди началото на мача знам какво ще се случи, ако победим и вдигнем купата и какво, ако загубим. Имахме серия от 19 поредни мача без загуба и ме питате за бъдещето ми в Барселона. Не съм съгласен, но го приемам. Странно нещо е работата ми. Трябва да се справям с напрежението и мога да го правя."

"В утрешния мач всички ще трябва да играят добре. Имаме няколко опитни футболисти, които са играли много финали и са печелили трофеи. Те ще трябва да помогнат на по-младите. Младите трябва да си вземат поука от загубения финал за Суперкупата, да трупат опит от пораженията и триумфите във финалите. По този начин един млад футболист израства и за него това е най-важното."

"Говорих лично с Лапорта и той ми показа, че вярва в мен. Ако някой напише, че постът на даден треньор е застрашен, няма смисъл президентът да отговаря. Аз първи разбирам мислите на Лапорта. В този клуб трябва да печелиш трофеи, без значение от икономическата ситуация. Ние сме на финал и искаме да го спечелим. Спекулациите не са от важност."

Бившият директор на Барселона Андони Субисарета пък твърди, че Лео Меси вече знае какво ще прави след края на сезона в Испания!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички