Роналд Куман разкъса съдийството и заговори за историческа тенденция в Ел Класико


Роналд Куман разкъса съдийството и заговори за историческа тенденция в Ел Класико
Снимка: Getty Images/Guliver

2800 0

Старши-треньорът на Барселона Роналд Куман бе бесен след края на Ел Класико! Той не спести критиките си по адрес на съдийството в мача, системата ВАР в Испания и дори намекна, че решения в ущърб на каталунците не се случват за първи, а за пореден път:

"Ако си фен на Барселона, би трябвало да си много недоволен от съдийските решения. Първо, искам да отбележа, че не играхме добре през първата част. Нито в атака, нито в защита. През второто полувреме подобрихме играта си. Смятам, че добавеното време от 4 минути бе твърде малко, след като самият съдия спря играта за 2-3 минути, за да отстрани проблем с екипировката си. Дузпата беше чиста. Трябва обаче да приемем поражението и да замълчим."

"Щом резултатът не е 2:2, видимо е, че съдията повлия на мача. Изобщо не знам какво прави ВАР в Испания. Всички видяха ситуацията. За мен дузпата е чиста. Не разбирам поведението на страничния съдия, който е на 10 метра от случилото се. Ние имаме ВАР за ситуации като тази. По-добре да не казвам повече по тази тема. Отборът показа характер."

"Лесно е да се защитаваш, когато сложиш много играчи отзад. Вече няколко мача не показваме добра игра в защита. Липсваше ни головият пас, въпреки че владеехме повече топката. Оптимист съм за борбата в Ла Лига. Показахме, че се борим. Ще го правим до последния шампионатен мач."

"Не съм само аз ядосан от съдийството, играчите също са. Имаме няколко футболисти, които от дълги години са в тима. Не знам дали те имат чувството, че подобно нещо се случва за пореден път."

Всичко най-интересно за победата на Реал Мадрид над Барселона с 2:1 в Ел Класико, можете да прочетете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички