Бивш директор на Барселона: Меси вече е взел решение за бъдещето си


Бивш директор на Барселона: Меси вече е взел решение за бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

2303 0

Бившият спортен директор на Барселона Андони Субисарета коментира бъдещето на капитана на тима Лионел Меси. Феновете на каталунския клуб треперят дали суперзвездата няма да напусне "Камп ноу" през лятото, когато изтича контрактът му.

"Меси си спечели правото да мисли и да вземе решение. Президентът на клуба вече обяви, че ще направи всичко, за да остане Меси. Ако той реши да продължи да играе за Барса, тогава страхотно. Ако не, тогава той трябва да продължи да играе. Ако реши да напусне, тогава някой трябва да вземе фланелката с номер 10, защото животът продължава", коментира Субисарета.

"През целия си живот ние вземаме решения, които засягат нашето бъдеще. Струва ми се че Меси вече е взел решение в главата си. Финалът за Купата е един от тези елементи, които ще му помогнат да затвърди решението си. Но аз не мисля, че този мач ще реши всичко", допълни бившият вратар.

"Меси е футболист от старата формация, той не е маркетингов продукт. Той е достатъчно зрял, за да знае, че понякога печелите, а понякога губите. Той се чувства добре в Барселона", завърши бившият играч на Барселона. А ето кои са най-лоялните на клуба си футболисти в историята. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички