Роналд Куман обяви, че ако Барселона спечели оставащите 4 мача, ще бъде шампион


Роналд Куман обяви, че ако Барселона спечели оставащите 4 мача, ще бъде шампион
Снимка: Getty Images/Guliver

1326 0

Утре (8.05.) Барселона посреща Атлетико Мадрид в много важен мач, от който до голяма степет зависи изхода на сезона в испанската Ла Лига. Според старши треньорът на каталунците обаче, тази среща няма да реши кой ще бъде шампион за сезон 2020/21:

"През сезона имахме върхове и падения. Успяхме да наваксаме и сме в ситуация, която не очаквахме преди три месеца - да се борим за титлата. Не мисля, че утрешният мач ще реши титлата, но, разбира се, е важен. Ако спечелим оставащите четири мача, ще бъдем шампиони".

"Двата отбора не могат да се сравняват, стилът им на игра е различен. Трябва да сме на ниво, когато владеем топката, за да можем да създаваме положения, тъй като Атлетико затваря много добре пространствата и се защитава отлично. Ние винаги сме били атакуващ отбор, но има други начини да печелиш. Всеки търси този, който е най-добър за него", заяви Роналд Куман.

"Не знам дали комисията ще се събере. Не знам дали ще мога да бъда на пейката. Ако не мога, ще бъде като срещу Валенсия. Щабът е достатъчно добър. Заедно сме от известно време и имаме общи идеи", обяви Куман на въпрос дали испанската футболна федерация ще му позволи да се завърне на треньорската скамейка за мача.

Двубоят между Барселона и Атлетико Мадрид е утре (8.05.) и е с начален час 17:15ч. българско време. Развоя на срещата ще можете да следите НА ЖИВО в страницата на SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички