Роналд Куман заяви, че Лионел Меси се е опитал да мотивира Френки де Йонг


Роналд Куман заяви, че Лионел Меси се е опитал да мотивира Френки де Йонг
Снимка: Getty Images

1325 0

Наставникът на Барселона Роналд Куман даде интервю за холандския вестник "De Telegraaf", в което разкрива какви съвети е дал на Френки де Йонг и добави, че Лионел Меси също се е опитал да мотивира допълнително младока:

"Когато пристигнах в Барселона казах на Де Йонг: "Това е вторият ти сезон в клуба, трябва да направиш стъпка напред, без повече грешки!" Може би това прозвуча грубо, но той разбра какво имам предвид. Казах му: "Трябва да поемаш повече отговорност на терена. Ти си важен играч, можеш да играеш на различни позиции, но трябва да се подобряваш още. Имаш добра скорост в средата на терена и трябва да я използваш"", заявява Куман и добавя:

"Включих и Меси в този разговор. Той мислеше по същия начин като мен. Когато говорихме тримата, Меси изказа мнението си за Френки. Опита се да го мотивира. Лео вярва, че Де Йонг може да достигне още по-високо ниво и че е много интелигентен играч!"

Ето го и най-красивият гол в историята на Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички