Глупостта на Куман му коства скъпо: Пропуска съдбоносния двубой с Атлетико (Мадрид)


Глупостта на Куман му коства скъпо: Пропуска съдбоносния двубой с Атлетико (Мадрид)
Снимка: Guliver/GettyImages

1434 0

Барселона понесе двоен удар, след като загуби от Гранада с 1:2 и пропусна да се качи на върха в Ла Лига. По време на срещата наставникът Роналд Куман бе изгонен от главния съдия, а днес стана ясно и решението на Испанската футболна федерация по случая.

Нидерландският специалист ще понесе наказание от два мача и така няма да може да е на терена до своите футболисти за важните мачове срещу Валенсия и срещу Атлетико (Мадрид). Втората среща е особено важна, тъй като се очаква именно тя да изиграе огромна роля за това кой ще бъде шампион в Ла Лига през този сезон.

"Куман получи наказание от два мача поради поведение, което е неуваително към съдиите, директорите или спортните власти" - се казва в доклада. Реферът Пабло Гонсалес изгони Куман в 66-ата минута. "След като бе предупреден за действията му, Куман отново се обърна към четвъртия съдия с думите: "Какъв характер" - пише Гонсалес в своя доклад след срещата.

Самият Куман пък побърза да се оправдае и след мача заяви, че тези му думи по никакъв начин не са били неуважителни и са били приети по грешен начин, тъй като не е казал нищо лошо. Повече за изгонването на Роналд Куман срещу Гранада.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички