Роберт Левандовски ще използва специални медикаменти, за да е на линия за "Ел Класико"


Роберт Левандовски ще използва специални медикаменти, за да е на линия за "Ел Класико"
Снимка: GettyImages

811 0

Голмайсторът на Барселона - Роберт Левандовски, има огромно желание да играе срещу Реал Мадрид в предстоящото "Ел Класико" на 28 октомври (събота). Полякът дори е готов да взима специални медикаменти, които да облекчат болката му от получената травма.

Левандовски е готов на всичко

"Mundo Deportivo" твърди, че Левандовски няма никакво намерение да пропуска сблъсъка с Реал Мадрид. Деветката на Барса е готов да се подложи на лечение с вид аналгетик, който да облекчи болката в глезена му.

Припомняме, че при победата над Севиля с 1:0 централният нападател на каталунците получи тежка травма в глезена, заради която пропусна следващите два мача на "блаугранас" срещу Гранада и Атлетик Билбао.

На Барса му предстои среща с Шахтьор Донецк от груповата фаза на Шампионска лига, като се очаква Шави да не рискува здравето на поляка в двубоя от най-комерсиалния европейски турнир. Левандовски има 10 изиграни мача през настоящата кампания, в които се е отчел с 6 попадения и 4 асистенции.

Освен Левандовски в лазарета на "Камп Ноу" са още звезди като Френки де Йонг, Рафиня, Педри, Жул Кунде и Серхи Роберто. Междувременно Барселона и Реал Мадрид ще спорят за талант в Лига 1, тръгнал по стъпките на Килиан Мбапе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички