Глас от Барселона: Това не е расизъм, Винисиус заслужава шамар за това, че е клоун


Глас от Барселона: Това не е расизъм, Винисиус заслужава шамар за това, че е клоун
Снимка: GettyImages

11579 0

Звездата на Реал Мадрид Винисиус Жуниор попада често в медийното пространство. И не само заради представянето си на терена, а и заради оплакванията, които има заради расистки обиди.

Ситуация, която достигна връхната си точка през в двубоя на мадридчани срещу Валенсия на "Местая". Тогава феновете скандираха срещу бразилеца обидни думи, а след това клубът отнесе сериозно наказание от глоба и частично затваряне на сектор.

БАРСЕЛОНА - РЕАЛ МАДРИД: КЪДЕ ДА ГЛЕДАМЕ ЕЛ КЛАСИКО

Напрежение преди Ел Класико

Винисиус използва всеки един удобен момент, за да говори за своята битка срещу расизма и по този начин такива инциденти да не се случват нито на него, нито на някой друг. Неговото послание обаче изглежда, че не е достигнало до говорителя на Барселона Микел Кампс, който не харесва неговото поведение на терена.

"Това не е расизъм, той заслужава шамар за това, че е клоун. Какво иска да покаже с тези безсмислени подскачания около топката в центъра на терена?", написа той в "Х". Винисиус едва ли ще остане безмълвен и със сигурност ще отговори на тези обвинения. А в Реал Мадрид продължават сериозните проблеми с контузени, и то точно преди сблъсъка с Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички