Барселона и Реал Мадрид са по следите на супер таланта в Лига 1, напомнящ за Килиан Мбапе


Барселона и Реал Мадрид са по следите на супер таланта в Лига 1, напомнящ за Килиан Мбапе
Снимка: GettyImages

4217 0

В края на седмицата Реал Мадрид и Барселона излизат един срещу в двубой от Ла Лига, но двата тима непрестанно водят битки помежду си. Най-вече заради нови играчи. Тъй като двата тима трудно могат да отговорят на финансовите възможности и харчове от страна на Манчестър Сити и ПСЖ, то по-скоро залагат на привличането на млади таланти.

Поредната битка за млад талант

Мадридчани подписаха с играчи като Ендрик Фелипе, Родриго, Винисиус Жуниор, Едуардо Камавинга и Орелиен Чуамени срещу по-големи трансферни суми, докато Барселона използва малкото пари, които имат в момента, за да подпишат с Витор Роке от Бразилия.

През последните години Франция "произведе" огромен брой деца-чудо, а в момента в Лига 1 се говори за "следващия Килиан Мбапе". Това е Ели Жуниор Крупи. 17-годишният футболист направи страхотно впечатление с Лориен през този сезон, започвайки в над половината от мачовете им и допринасяйки с три гола и две асистенции.

Според Foot 01, както Реал Мадрид, така и Барселона следят френския талант. Универсален в атакуващата третина на терена, той има склонност да действа отляво, преминавайки отдясно, и разполага с достатъчно скорост. Лориен вече предложи нова оферта за подновяване на Крупи, въпреки че има договор до 2026 г., в опит да се подсигури в бъдеще.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички