С общо 12 вкарани гола в 4 мача: Манчестър Сити и Барселона продължават наказателните акции срещу "слабаците" в Шампионска лига


С общо 12 вкарани гола в 4 мача: Манчестър Сити и Барселона продължават наказателните акции срещу "слабаците" в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

3938 0

Испанският шампион Барселона и английският първенец Манчестър Сити бяха сред големите късметлии при тазгодишния жребий в груповата фаза в Шампионска лига. Прекият конкурент на "гражданите" за първото място е РБ Лайпциг, а на каталунците - Порто. По един или друг начин - те се справиха с тези изпитания и вървят към скорошно предсрочно класиране за елиминационната фаза.

Барселона и Манчестър Сити търсят нови победи в късметлийските си групи от Шампионска лига

Сега и двата отбора се изправят срещу коварни, но и в никакъв случаи плашещи за класата им съперници. Очакванията и към двата гранда са да победят. Това потвърждава и платформата за онлайн спортни залози efbet. И то с разгром. До момента те са вкарали общо 12 попадения в четирите си срещи (и Сити, и Барса - по шест), което прави средно по три на двубой.

Шави и компания посрещат Шахтьор Донецк, като украинският тим няма нищо общо с отбора, който можеше да изненада и най-големите (и го правеше) в последните години. Любопитното е, че във всеки от предишните преки дуели между тези съперници в Шампионска лига на полувремето единият отбор е водил на 0 (в три от случаите това са били испанците, а в останалите три - украинците).

Барселона ще бори позагубил славата си Шахтьор Донецк

Коефициентът на efbet за това Шахтьор Донецк да прекъсне серията от три поредни мача без успех срещу именития си съперник и да спечели отново след онова 3:2 като гост през 2008 година е 13,00. Ставката пък за триумф в полза на Барселона, с който почти със сигурност ще си гарантира място в елиминациите, е 1,24. Съответно пазарът за равенство е оценен на 7,40.

Двата отбора се изправят един срещу друг в 19:45 часа българско време. Манчестър Сити пък излиза срещу Йънг Бойс в 22:00 часа българско време в Швейцария. Това ще е първи мач между двата отбора в историята. Ще бъде любопитно дали мощната защита на актуалния носител на трофея ще се справи бързо-бързо (ако изобщо успее) с отбор, който е изоставал на полувремето в 2 два случая от последните си 23 мача.

Може ли Манчестър Сити да се издъни срещу коварни швейцарци?

Коефициентът на efbet за това Манчестър Сити да вземе своето и да победи е 1,21, докато ставката за това Йънг Бойс да запише една от най-големите победи в историята си е 15,00. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 7,80.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички