Ривалдо похвали звездата на Реал Мадрид и предрече: Той ще спечели "Златната топка"


Ривалдо похвали звездата на Реал Мадрид и предрече: Той ще спечели "Златната топка"
Снимка: Getty Images

1903 0

Бразилският легендарен футболист - Ривалдо, сподели своето мнение, че звездата на Реал Мадрид - Винисиус, в момента е един от най-добрите играчи в световния футбол.

Ривалдо похвали Винисиус за представянето му срещу Ливърпул в Шампионска лига и посочи, че той е способен да спечели индивидуалното отличие "Златна топка" в близкото бъдеще.

"След епичната победа на Реал Мадрид над Ливърпул в Шампионската лига, треньорът Карло Анчелоти каза, че Вини е най-решителният играч в световния футбол и аз съм съгласен с него", сподели Ривалдо за "Betfair".

"Той се превърна в един от най-добрите играчи на Реал Мадрид и вярвам, че ще бъде такъв и за националния отбор на Бразилия. Смятам, че той може да спечели "Златната тока" в близкото бъдеще", добави още бразилецът.

Важността на Винисиус за Реал Мадрид

Винисиус продължава да доказва, че е важен играч за Реал Мадрид този сезон. Той има 18 гола и девет асистенции в 35 мача в различни състезания за испанския гранд през настоящата кампания. Винисиус показа, че е играч и за големите мачове с попадението си срещу Ливърпул преди година, което донесе успеха в Шампионска лига на финала срещу мърсисайдци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Винисиус успя да достигне Йохан Кройф.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички