Главоболия за Реал Мадрид: "Кралете" остават без Алаба и Родриго срещу Атлетико и Барселона


Главоболия за Реал Мадрид: "Кралете" остават без Алаба и Родриго срещу Атлетико и Барселона
Снимка: Getty Images

1581 0

Испанският гранд Реал Мадрид ще бъде изправен пред трудни предизвикателства в следващите си мачове, но ще бъде отслабен, тъй като няма да може да разчита на Давид Алаба и Родриго.

"Кралете" обявиха, че и двамата играчи са контузени, което означава, че треньорът Карло Анчелоти ще трябва да се бори срещу Атлетико Мадрид и Барселона без тях.

След 22 изиграни кръга в Ла Лига Реал има осем точки по-малко от лидера Барселона, в Купата на Испания стигна до полуфиналите, а в Шампионска лига е на крачка от четвъртфиналите след успех с 5-2 срещу Ливърпул в първия осминафинален мач на "Анфийлд".

От Реал не уточняват времето за възстановяване, но испанските медии предполагат, че Родриго ще пропусне около 10 дни заради проблем със слабините, а Алаба може да отсъства до един месец заради усложнения с подколянното сухожилие.

Бразилският нападател Родриго също може да пропусне първия мач от полуфиналния сблъсък за Купата на Краля с Барселона на втори март, докато австрийският защитник е под въпрос за втория мач от двубоя с Ливърпул в турнира на богатите.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ас на Реал призна, че е щял да бъде джудист, ако не е била майка му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички