Решено е: Лионел Меси е казал "не" на Барселона и арабските милиони, ясен е новият му отбор


Решено е: Лионел Меси е казал "не" на Барселона и арабските милиони, ясен е новият му отбор
Снимка: Getty Images

4780 0

Лионел Меси е избрал следващата си дестинация. Аржентинецът е решил да каже "не" на Барселона и арабските милиони и е избрал американския гранд Интер Маями за своя нов тим, твърди журналистът Гилем Балаге.

Меси отива отвъд Океана

Според информацията на журналиста Лионел Меси не е могъл да откаже предложението от 50 милиона евро на сезон от Интер Маями и решил да откаже офертите на Барселона и арабския гранд - Ал Хилал, които също го желаха силно. Сделката с тима от Флорида също така включва колаборации със световноизвестните брандове "Adidas" и технологичния "Apple".

Желанието на Лео е било да остане в Европа, но не е успял да се разбере с Барса за своя контракт. В същото време ограниченията на финансовия феърплей, които ще бъдат в сила за следващия сезон в Ла Лига, са направили всеки амбициозен план за завръщането му на "Камп Ноу" невъзможен.

Раздялата с ПСЖ

Както стана ясно по-рано през месеца Лионел Меси и неговите представители са уведомили управата на ПСЖ, че аржентинецът няма никакво намерение да остане на "Парк де Пренс". 7-кратния носител на "Златната топка" прекара там 2 сезона, в които се отчете с 32 гола в 75 мача за клуба - и завърши този сезон с 16 гола и 16 асистенции в Лига 1, грабвайки втория си златен медал от първенството.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Посланието на Меси, което разгневи Саудитска Арабия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички