Как решението на Меси за следващия му отбор може да повлияе на Роналдо?


Как решението на Меси за следващия му отбор може да повлияе на Роналдо?
Снимка: Getty Images

3461 0

Лионел Меси е в центъра на вниманието в момента, докато взема решение за бъдещето си, което може би е последният ход в кариерата му. Шокът от решението му може да повлияе на Кристиано Роналдо.

Как точно ще повлияе?

Съобщава се, че Меси има три опции на масата с Интер Маями, Ал Хилал в Саудитска Арабия и Барселона, които искат да подпишат с носителя на Световната купа. Каталунците са затруднени от ограниченията на лимита на заплатите, които им пречат да дадат на Меси гаранция, че ще бъде регистриран за игра. През последните дни възможността за присъединяване към Интер Маями набра скорост.

Ако се присъедини към Ал Хилал в Саудитска Арабия, тогава той отново ще се изправи лице в лице със стария си противник Кристиано Роналдо. Въпреки това според испанския журналист Тони Хуанмарти, ако Меси наистина се насочи към Флорида, тогава Роналдо ще бъде готов да напусне Ал Насър само след шест месеца и да се присъедини към друг футболен отбор от Мейджър лийг.

Твърди се, че поне един клуб в МЛС проучва възможността да доведе Роналдо в лигата, за да се конкурира с Меси. Двамата доминираха в играта близо десетилетие и техните директни мачове бяха може би най-великият директен двубой, който историята на футбола някога е виждала. Ако някой от Саудитска Арабия или МЛС успее да осигури дуото, дори на този късен етап от кариерата им, това без съмнение ще привлече много погледи по целия свят. А последните часове все повече се засилва информацията, че Меси ще избере именно Интер Маями.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички