Реал Сосиедад - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?


Реал Сосиедад - Барселона по ТВ: Къде да гледаме двубоя в Ла Лига?
Снимка: Guliver/GettyImages

2736 0

Тази вечер от 22,30 часа Реал Сосиедад посреща Барселона в двубой от 33-ия кръг на Ла Лига. За каталунците тази победа е много важна, тъй като позицията им в топ 3 изобщо не е сигурна и за да я запазят, се нуждаят от пълен комплект точки в оставащите мачове.

Съперникът им тази вечер обаче не е за подценяване. Сосиедад се намира на шестото място в класирането, също се бори за топ 4 и е само на 5 точки по-назад от "блаугранас". Те са опасен отбор, който не е губил в последните си 5 мача - 3 победи и 2 равенства.

Барселона навлезе в миникриза след отпадането от Лига Европа. След 2:3 срещу Айнтрахт в реванша от 1/4-финалите, синьо-червените паднаха и в испанското първенство - 0:1 срещу Кадис на "Камп ноу".

И двата тима имат кадрови проблеми преди двубоя. За Реал Сосиедад аут тази вечер са Силва, Оярсабал, Монреал, Баренечеа и Фернандес. Гостите не могат да разчитат на Педри, Фати, Роберто и Юмтити. Двубоят Реал Сосиедад - Барселона ще бъде предаван пряко по Max sport 4, можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички