Иновация от Ла Лига, ще излъчват на живо Бетис и Сосиедад в ТикТок


Иновация от Ла Лига, ще излъчват на живо Бетис и Сосиедад в ТикТок
Снимка: Getty Images

1150 0

Футбол и в ТикТок! Испанският телевизионен оператор Gol ще излъчи за първи път мач от топ първенствата на Европа в социалната мрежа, като дебютанти ще бъдат Реал Сосиедад и Реал Бетис, които ще се изправят в двубой от поредния кръг на Ла Лига.

Мачът ще бъде излъчен във вертикален формат и в размери 9:6 и 4К. Операторът ексклузивно обяви, че това е тотална иновация - нито един мач на топ европейските клубове не е бил предаван по този начин. Над 30 души ще работят върху продукцията на "Сан Себастиан", като компанията Mediapro ще използва "специално устройство" за заснемане на 4k кадрите.

"Това е още една стъпка на Ла Лига в стремежа да изгради нова публика и да представи футбола на всички зрители. Това споразумение с TikTok потвърждава работата, която Ла Лига и MEDIAPRO вършат през последните сезони, за да продължат да създават стойностен материал и иновации в излъчването на мачове", коментира Алфредо Берхемо, който е един от директорите на Ла Лига.

Бетис, воден от бившия мениджър на Манчестър Сити и Уест Хем Мануел Пелегрини, влиза в мача от пета позиция - с две точки пред шестия Реал Сосиедад и четири зад четвъртия Севиля. Мачът е на 15.04, от 22 часа българско време.

Ето за коя звезда на Реал Сосиедад се борят европейските грандове!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички