Реал може да уволни Анчелоти при неудачно представяне на Световното клубно?


Реал може да уволни Анчелоти при неудачно представяне на Световното клубно?
Снимка: Getty Images

1942 0

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти може скоро да се раздели с поста си, пише "Relevo". Според изданието ръководството на мадридския клуб е недоволно от работата на наставника през този сезон.

Италианецът може да бъде уволнен при неуспешно представяне на отбора на Световното клубно първенство. Реал играе в турнира на 8 февруари, като съперник в полуфиналите ще им бъде Ал Ахли.

През миналия сезон под ръководството на специалиста "белите" спечелиха Шампионска лига и първенството на Испания. Сега отборът заема 2-ро място в класирането на Ла Лига с 45 точки от 20 мача. Реал се намира на 8 точки зад лидера Барселона.

Самият Анчелоти не се притеснява за поста си и е изцяло концентриран върху предстоящия мач.

"Има твърде много напрежение около отбора. Очакванията са големи. Поражението в Майорка е неприятно, но аз не се притеснявам, защото виждам, че отборът върви във възходяща линия в игрово отношение.

Ние сме в добро физическо състояние, но има контузии, защото календарът е ужасен. Имаме доверие в отбора, че ще се справим добре този сезон", каза той на пресконференция. А ето с какви проблеми се сблъска Реал за Световното клубно. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички