Карло Ачелоти коментира шокиращата загуба на Реал Мадрид


Карло Ачелоти коментира шокиращата загуба на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1590 0

Треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти коментира загубата на своя тим от Майорка в Ла Лига с 1:0. Поражението е трето за "кралете" през настоящия сезон, което означава, че разликата с Барселона остава 5 точки при това преди срещата на каталунците със Севиля. 

Италианецът сподели, че точно този тип игра е очаквал тима му от съперника - с постоянни фалове и накъсвания на играта, но "белия балет" не е успял да намери решението срещу подобна игра. 

Също така той критикува и съдията, тъй като според него нарушенията на Майорка не са наказвани подобаващо, въпреки че са били поредни и с натрупване. 

Относно това дали Реал Мадрид остава в битката за титлата Анчелоти каза: " Всеки мач, който трябва да играем, е най-важният. Сега имаме Световното клубно първенство, което искаме да спечелим, а след това ще се борим за титлата до самия край. Все още не е свършило, има още много мачове. Това, което ни се случи днес, може да се случи във всеки мач на всеки отбор."

По време на загрявката преди мача титулярният страж на "кралете" - Тибо Куртоа получи контузия и не успя да помогне на тима си, а опасенията са, че травмата може да го изкара за едни от най-важните срещи на тима

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички