Реал Мадрид връща бивш свой футболист обратно на "Сантяго Бернабеу"


Реал Мадрид връща бивш свой футболист обратно на "Сантяго Бернабеу"
Снимка: Getty Images

2082 0

Отборът на Реал Мадрид следи ситуацията с един от своите бивши футболисти - Такефуса Кубо. Мадридчани имат интерес да си го върнат обратно на "Бернабеу", твърди изданието "SPORT".

Според информацията "лос бланкос" ще изчака да види как ще се справи японецът на Световното първенство по футбол в Катар, преди да вземе окончателно решение дали да подпише отново с него.

Кубо бе продаден на Реал Сосиедад през изминалия трансферен прозорец за сумата от 6,5 милиона евро. Преди това той прекара време в няколко испански клуба под наем като Майорка, Хетафе, Виляреал и Реал Сосиедад, преди да бъде продаден окончателно. Той акостира в Мадрид през 2019-а година, но така и не записа минута игра за основния състав.

Интересното е, че Реал е стигал до редица стойности сделки точно след края на даден Мондиал. През 2010 бе привлечен Месут Йозил, който впечатли с екипа на Германия в ЮАР. След световното в Бразилия (2014) пък бяха купени Тони Кроос и Хамес Родригес, а след края на Мондиал 2018 в Русия Тибо Куртоа премина на "Сантяго Бернабеу".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Гранд от Англия "финтира" Реал за млада звезда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички