Гранд от Острова отново финтира Реал за суперзвезда, праща оферта през зимата


Гранд от Острова отново финтира Реал за суперзвезда, праща оферта през зимата
Снимка: GettyImages

2019 0

Ливърпул e изпреварил всички останали кандидати за подписа на талантливия англичанин - Джуд Белингам. Футболистът на Борусия Дортмунд бе свързван с редица грандове в последно време, но изглежда, че мърсисайдци са по-настоятелни и убедителни дори от Реал Мадрид, съобщава изданието Football Insider.

Изпълнителният директор на германския клуб Ханс-Йоахим Вакце коментира през изминалите седмици, че шансовете на Борусия да запази 19-годишния Белингам в състава си през следващото лято са доста малки. Сега обаче се оказва, че той може и дори да не завърши кампанията при "жълто-черните".

Причината е, че от "Анфийлд" ще се опитат да привлекат футболиста още в началото на идната година, когато се очаква стойността на офертата да премине границата от 100 милиона евро.

Джуд Белингам заслужи вниманието на много от големите клубове в Европа с представянето си за Борусия Дортмунд в последните 12 месеца. През последните седмици се смяташе, че Реал Мадрид е големият фаворит за правата на национала, като Манчестър Сити, Челси и Манчестър Юнайтед също са сред заинтересованите. 

В миналото "белият балет" имаше и желанието да привлече Ерлинг Холанд, но норвежецът избра да продължи в Манчестър Сити. Не е изключено обаче да се превърне в заместник на Карим Бензема в следващите сезони. 

Вижте Ливърпул на кого ще продава ненужен играч!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички