Реал Мадрид очаква края на Мондиал 2022 заради бъдещето на Марсо Асенсио


Реал Мадрид очаква края на Мондиал 2022 заради бъдещето на Марсо Асенсио
Снимка: Getty Images

1536 0

Испанският национал Марко Асенсио говори преди първия двубой на родината му на Световното първенство в Катар, което стартира вчера. "Ла Фурия Роха" ще стартира в надпреварата с Коста Рика в сряда, а нападателят разкри, че бъдещето му в Реал Мадрид ще се изясни едва след края на едномесечния турнир. 

"Винаги съм давал най-доброто от себе си. Говори се, че съм започнал да променям позицията на клуба, но ръководството ще прецени, така че това не зависи само от мен. След Мондиал 2022 заедно ще вземем решение", обясни 26-годишният състезател пред радио Marca.

Националът има договор с "кралския клуб" до следващото лято, а към него се присъедини през 2015 г. и нов период може да му осигури общо 10-годишен престой на "Сантяго Бернабеу". 

"Дали искам да подновя контракта си? Надявам се, че ще се случи. Ще бъда много щастлив да остана още много години в Реал Мадрид. Надявам се, че всичко ще се нареди, така че да остана още 10 години“, добави Асенсио пред испанската медия.

Вижте къде и кога може да гледате всички мачове на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички