Отчаян опит: Кристиано Роналдо бленува да се завърне в Реал Мадрид?


Отчаян опит: Кристиано Роналдо бленува да се завърне в Реал Мадрид?
Снимка: GettyImages

3302 0

Суперзвездата на световния футбол - Кристиано Роналдо, продължава да се отдалечава от Манчестър Юнайтед след редица скандали между двете страни. Сега обаче се оказва, че близки до него отново са опитали да уредят трансфер на португалеца, но не къде да е.

Медиите в Испания съобщиха в понеделник, че приближени до легендарния нападател са опитали да го предложат на бившия му клуб Реал Мадрид. През последните месеци той бе спряган с редица отбори от Европа, но от Sport публикуваха информации за възможност към "Сантяго Бернабеу".

Идеята е футболистът да подпише краткосрочен договор до лятото, за да може да бъде алтернатива на Карим Бензема, който страда от травми от началото на сезона. По този начин португалецът окончателно ще приключи с "Олд Трафорд", а от Мадрид ще си върнат една от големите легенди на клуба. 

Междувременно е факт, че европейските шампиони търсят нов нападател, а отношенията на Кристиано с боса на испанския гранд Флорентино Перес са отлични. Въпреки това обаче подобен трансфер изглежда малко вероятен. Това обаче не увеличава вероятността за подобна сделка, тъй като Роналдо трудно би приел второстепенната роля.

Вижте какво смятат и съотборниците на Карим Бензема за контузията му!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички