Реал Мадрид също се включва в битката за сензацията Джейдън Санчо


Реал Мадрид също се включва в битката за сензацията Джейдън Санчо
Снимка: Getty Images/Guliver

1367 0

Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо не спира да впечатлява с изявите си и с това да привлича вниманието на редица европейски грандове. Испанското издание AS свързва английския национал с преминаване в Реал Мадрид.

Това е поредната информация по повод неговото бъдеще, като за фаворит до момента се смята Манчестър Юнайтед, който вече е правил опити да подпише с него. Според изданието през февруари от "червените дяволи" са изпратили оферта от 140 млн. евро за Санчо, но от Дортмунд са я отхвърлили.

Transfermarkt показва, че пазарната му цена е 117 млн. евро и дори пандемията не би я намалила. Именно и това може да се окаже големият проблем за Реал, който няма намерение да харчи огромни суми през това лято и ще опита да влезе в бюджета си. Надеждата им е, че и другите отбори няма да могат да си го позволят и през следващото лято да започнат офанзива за него. Санчо е със 17 гола и 17 асистенции само в Първа Бундеслига през този сезон. Неговата статистика съвпада с най-добрите играчи в Европа. А ето какви нови татуировки и прическа показа Санчо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички