Санчо твърдо решен за Висшата лига, Дортмунд няма намерение да сваля цената му


Санчо твърдо решен за Висшата лига, Дортмунд няма намерение да сваля цената му
Снимка: Getty Images/Guliver

1697 0

Звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо е твърдо решен да премине в отбор от Висшата лига през летния трансферен прозорец и не желае да подновява договора си със сегашния си клуб. „Жълто-черните“ обаче нямат намерение да свалят цената на крилото и ще поискат 100 милиона паунда за услугите му.

Все още не е ясно как ще се развие сагата с бъдещето на 20-годишния англичанин през лятото. Манчестър Юнайтед и Челси са основните кандидати за подписа на Санчо, но големите трансферни сделки след пандемията от коронавирус ще бъдат трудно осъществими. Една от ръководните фигури при „червените дяволи“ Ед Уудуърд наскоро коментира, че трансфери за 100 милиона паунда след пандемията от COVID-19 ще бъдат нереалистични. Тимът на Челси също ще бъде в сходна ситуация. Преди кризата с пандемията Юнайтед бяха на водеща позиция за подписа на таланта и в клуба бяха уверени, че сделката може да се осъществи през лятото. Сега обаче отборите ще трябва да измислят други начини да подпишат с играчи като Санчо – преотстъпване под наем и размяна на футболисти са два от вариантите, които се обсъждат през последните седмици.

Въпреки скорошната конутзия, която не му позволява да започва последните срещи на Борусия Дортмунд като титуляр, Джейдън Санчо прави страхотен сезон в Първа Бундеслига. Английският национал има 14 гола и 16 асистенции в 21 мача като титуляр до момента през кампанията. А ето кой футболист са готови да предложат Манчестър Юнайтед, за да вземат Санчо.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички