Манчестър Юнайтед предлага трансферна издънка в сделката за Санчо


Манчестър Юнайтед предлага трансферна издънка в сделката за Санчо
Снимка: Getty Images/Gulliver

1467 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед продължава да мисли варианти как да привлече Джейдън Санчо. Поредната идея е да включат Алексис Санчес в евентуална сделка с Борусия Дортмунд.

Санчо е една от големите трансферни цели на "червените дяволи", но привличането му няма да е никак лесно. Шефовете на Борусия ооценяват много високо 20-годишния талант и ще искат за него сума от порядъка на 100 милиона паунда, която не е по силите на Юнайтед.

Английският клуб обаче ще предложи на Дортмунд в замяна чилиеца Алексис Санчес, който в момента играе под наем в Интер. Санчес така и не успя да оправдае голямата си заплата на "Олд Трафорд" и Юнайтед се надява да се раздели с 31-годишния футболист през лятото. Със сигурност обаче ще трябва да се доплати и доста сериозна сума.

Английският национал се справя страхотно за Дортмунд от началото на сезона, като им 17 гола и 18 асистенции в 39 мача във всички турнири и се превърна в трансферна цел номер 1 за "червените дяволи", чийто мениджър Оле Гунар Солскяр иска нов флангови футболист през лятото.  А защо според бивш играч на Юнайтед Пол Погба никога няма да успее да се наложи на "Олд Трафорд" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички