"Реал Мадрид, ще ви сритаме за**иците"! Бившият играч на Барса Артуро Видал се изгаври с "кралския клуб" (ВИДЕО)


"Реал Мадрид, ще ви сритаме за**иците"! Бившият играч на Барса Артуро Видал се изгаври с "кралския клуб" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1805 0

Бившият полузащитник на Барселона - Артуро Видал, се закани сериозно на вечния съперник на каталунците Реал Мадрид. Той обаче ще трябва да си върне думите, след като неговият тим Фламенго бе елиминиран от Световното клубно първенство след 2:3 от Ал Хилал.

След като Фламенго триумфира в Копа Либертадорес на 30-и октомври 2022 г., тимът се класира за турнира. Това бе шанс отборът да се изправи именно срещу Реал Мадрид, който намери място в надпреварата след успеха в Шампионска лига миналата пролет. 

Видал, който е добре познат с омразата си към "лос бланкос", използва възможността да заплаши потенциалния си съперник. Халфът обаче така и няма да има шанса да се докаже срещу "кралския клуб" след поражението от саудитския Ал Хилал.

"Мадрид, ще ви смачкаме з**ниците. Реал Мадрид, времето ви изтича", гласяха част от скандиранията, в които се включи 35-годишният чилиец.

Видал има вражда с Реал Мадрид още от полуфинала в Шампионска лига през 2017-а година, когато тогавашният му отбор Байерн Мюнхен бива отстранен с общ резултат 4:3. Чилиецът получава червен картон след шпагат срещу Марко Асенсио. На повторенията обаче се вижда как той първо докосва топката, преди съперникът да се свлече на терена.

Ето в кой български отбор наскоро можеше да се озове Видал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички