ВИДЕО: Барселона честити рождения ден на Стоичков със специален негов гол


ВИДЕО: Барселона честити рождения ден на Стоичков със специален негов гол

15820 0

Испанският гранд Барселона отправи поздрав по случай рождения му ден на своята бивша звезда Христо Стоичков. Днес легендарният български футболист отбелязва своя 57-ми рожден ден.

Каталунският клуб публикува видео с един от прекрасните голове на Камата със синьо-червения екип и написа "Голът на деня". Попадението е едно от двете, които той отбеляза срещу Аустрия във Виена на 3 ноември 1993 г. Общо българинът се отчете със 117 гола за Барселона.

Към публикацията има и надпис "Честит рожден ден, Стоичков!", придружен от емоджи на торта със свещички и българското знаме.

Междувременно, вестник "Mundo Deportivo" написа следното за българина: "Един от най-добрите играчи в историята на Барселона и един от най-обичаните - Христо Стоичков, празнува рожден ден днес".

Профилът в Туитър "Football Tweet" пък честити на Стоичков, публикувайки забавното и известно видео, на което Йохан Кройф го учи да скача на въже. Усилията на Христо не се увенчават с успех, а между кадрите е вместена уж реакцията на Хосеп Гуардиола. По-рано и ЦСКА и БФС честитиха празника на Стоичков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички