След 5 гола и червен картон: ясен е първият финалист на Световното клубно първенство (ВИДЕО)


След 5 гола и червен картон: ясен е първият финалист на Световното клубно първенство (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

3034 0

Саудитският конкурент на Кристиано Роналдо и Ал Насър - Ал Хилал, се превърна в първия финалист на Световното клубно първенство за настоящия сезон. Това стана факт, след като азиатският представител се наложи с 3:2 над бразилския Фламенго на полуфиналите в надпреварата.

В другия полуфинал сили ще премерят египетският Ал Ахли и европейският шампион - Реал Мадрид, като очакванията към 14-кратния носител на Шампионска лига са изключително високи.

Южноамериканският представител имаше нещастието да играе цяло второ полувреме с човек по-малко след втория жълт картон на Жерсон в добавеното време на първата част.

Междувременно символичният гост от Азия поведе от дузпа в четвъртата минута чрез Ал Даусари, който в деветата минута на добавеното време от първата част отново изведе Ал Хилал напред, след като Педро бе изравнил за бразилците в 20-тата минута. 

Video edited on Kapwing

През втората част се усети липсата на играч в редиците на изоставащите и в 70-тата минута попадението на Вието след асистенцията на Ал Даусари до голяма степен предреши развитието на двубоя.

В крайна сметка Педро вкара и второто си попадение в първата добавена минута след изтичането на редовното време, с което оформи и крайния резултат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички